top of page

Mariposa

          

Het idee achter Mariposa.animatie & Studio is het organiseren van activiteiten op maat zoals allerlei kinderfeestjes, knutsel workshops, creatieve kinderyoga en nog zoveel meer... 

De Mariposa.animatie is een leuke en mooie locatie voor privé feestjes, voor klein en groot! Ik kom even graag jouw feestje thuis of op locatie opvrolijken. In combinatie met allerlei andere animatie zoals gekke kapsels, glitter tattoo's, grime, knutsel workshops of andere entertainment op maat van uw aanvraag, kan jouw feestje niet meer stuk!

Welkom bij Mariposa.animatie & Studio

Kinderen aanzetten tot creatieve momenten, het gezellig samen zijn, lachen en plezier maken. Je eens lekker uitleven om nadien een prachtig resultaat te bekomen, dat is ons doel.


Op deze website vindt je de algemene informatie betreft de kinderfeestjes, -animatie, de data voor verschillende knutsel- en andere workshops, leuke creatieve momenten aangepast aan leeftijden en thema's.


Deze workshops worden zowel georganiseerd in de Mariposa.animatie-Studio te Overwinden of kunnen een leuke toevoeging zijn aan je kinderfeestje of ander event.


Ik kijk er alvast naar uit om veel creatieve en leuke momenten samen met jullie kinderen te mogen beleven!


Lieve groetjes,

Hilde (aka Mimi)


Hilde Devos - Mimi

Kinderanimator


Ik ben tot het besef gekomen dat deze momenten van creativiteit mij rust geven, inspireren, mij mezelf  laten zijn en dat ik dit verschrikkelijk graag doe!

bottom of page