top of page

Animaties 

          

​Entertainment op aanvraag

Waar is dat feestje!?

Nu ​we eindelijk terug mogen feesten, staan de verjaardags-, lente- en communiefeesten ook weer voor de deur!


Al eens gedacht om deze gelegenheid te vieren in de tuin van Mariposa.animatie & Studio?!


Hierbij alvast enkele voordelen:

* Mimi organiseert je feestje volledig naar je eigen stijl, thema & budget!

* Geen tijdsdruk!

* Geen opruimactie in eigen huis!


Reserveer nu al je plaatsje want Mimi haar agenda raakt al snel vol.


Al een andere locatie geboekt? Geen probleem hoor… Mimi komt ook graag aan huis je feestje pimpen! Of heb je een trouwfeest in het vooruitzicht? Dan kom ik graag de kindjes entertainen op jullie receptie.


Voor meer informatie en reservatie, stuur je best een mailtje naar: mariposa.animatie@gmail.com


Mimi staat graag voor je klaar!

Glitter tatoo's

Glitter tattoo's zijn in! Dit zijn huidvriendelijke glitter tatoo's in verschillende thema's. Boek je afspraak met Mimi voor je Sint-, Kerst-, Halloween- of verjaardagsfeest, babyborrel, receptie of elk ander evenement.

Gekke kapsels

Pimp - je - feestje! Mimi pimpt jullie feestvierders met gekke maar mooie kapsels. Met kindvriendelijke en kleurrijke haarspray in verschillende kleuren en diverse decoraties, maakt Mimi de meest creatieve kapsels.

Knutsel workshops

Knutsel workshops in verschillende thema's kunnen zowel in de Mariposa.animatie-Studio doorgaan als op locatie, aangepast aan je aanvraag.

Grimeren

We toveren jouw spruit graag om in een sprookjesachtig, griezelig of mooi figuur, zodat ze zich helemaal kunnen inleven in hun personage. Deze Kindergrime is een leuke toevoeging aan je feestje. De schmink is anti-bacterieel en anti-allergeen en kan in verschillende thema's aanvraagd worden. 

Ballonplooien

Ballonplooien op aanvraag. Wil je graag een ballonclown op je feestje? Dit is mogelijk in verschillende thema's, aangepast aan het feestje.

Thema feestjes @ Mariposa

Jaarlijks Halloween feestje, bezoek van de Sint & de Paashaas @ Mariposa! 


Heb je vragen, wil je graag meer informatie of ben je op zoek naar iets specifieks, aarzel dan niet en stuur zeker een mail via info@mariposa-animatie.be

bottom of page